dimecres, 25 de gener del 2017

PREPAREM EL DIA MUNDIAL DE L'AIGUA

El dia 22 de març és el dia que l'ONU ha establert per commemorar el DIA MUNDIAL DE L'AIGUA. L' Agència Catalana de l’Aigua (ACA), per celebrar l’edició 2017 convoca un concurs. L’objectiu del concurs és fomentar la reflexió sobre la importància de l’aigua i moure la ciutadania a l’acció per tenir-ne cura i preservar el bon estat i la qualitat dels rius i altres ecosistemes hídrics de Catalunya. 

BASES DEL CONCURS Resum:

Tema: AIGUA en qualsevol del seus aspectes relacionats  amb els valors de la sostenibilitat en la seva gestió.
Per què és important l’aigua? D’on ens arriba? Quin ús en fem? Com la retornem als rius? Quina relació té amb el canvi climàtic? Quin és l’impacte dels nostres hàbits quotidians sobre l’aigua? Què podem fer per estalviar-la i per fer-ne un ús més eficient?  O com hem de tractar-la un cop l’hem fet servir.

MODALITAT INDIVIDUAL.
Cal penjar a Instagram una foto o un vídeo (màxim 20 segons) i escriure 2 etiquetes (hagstags)
#acaworldwaterday2017  #acaciutadania 
Cal posar-hi un títol.
Majors de 16 anys. Podeu fer-ho directament vosaltres mateixos.

MODALITAT INSTITUT
Menors de 16 anys. Un Institut només pot enviar 3 fotos o vídeos (màxim 20"), per tant hi ha d'haver una selecció de fotos no publicades individualment. Heu d'enviar la foto o el vídeo a instimontsoriu@gmail.com i el Comitè Ambiental farà la selecció.

El termini ha començat i finalitza el 28 de febrer.
Cal fer-se seguidor del compte d’instagram aigua_cat  (www.instagram.com/aigua_cat/) a fi que puguem contactar amb els finalistes.
El premi es lliurarà el 22 de març al Palau de la Generalitat.