dilluns, 20 de novembre del 2017

DONEM-LI UNA NOVA VIDA. SETMANA EUROPEA DE LA PREVENCIÓ DE RESIDUS

ENLLAÇ AL PORTAL EUROPEU

L'objectiu és organitzar durant una mateixa setmana i arreu d'Europa, accions de sensibilització sobre la prevenció de residus. + info web http://residus.gencat.cat/ca/ambits_dactuacio/prevencio/setmana_europea


El Montsoriu ens hi afegim a nivell de Comitè ambiental. El dia 21 de novembre tenim una reunió de delegats ambientals d'ESO per preparar una sessió de tutoria per recordar les accions sostenibles que convé fer dins i fora de l'institut.

Ja fem coses, ja, però tenim molt marge de millora, cada any queda reflectit en l'AMBIENTÒMETRE.


Som-hi! Reaccionem d'una vegada!. Tots i totes. Prevenim residus:


a) Quan comprem de manera sostenible: quan comprem de proximitat, amb pocs envoltoris, quan fem durar els aparells, quan aprofitem roba més d'una temporada, etc.  


b) Quan reciclem i fem recollida selectiva: l'hem de fer més bé. 


c) Quan reutilitzem:  llibres, paper usats per una cara, roba usada, quan reparem aparells perquè durin més, etc.paper i cartró, plàstic i envasos, vidre, orgànica.


A l'institut participem en tres projectes oberts a la societat:

dilluns, 6 de novembre del 2017

SETMANA DE LA CIÈNCIA 2017. TURISME SOSTENIBLE

PARTICIPA ALS CONCURSOS DEL 10 AL 17 DE NOVEMBRE
Els alumnes de Batxillerat han assistit a l'Auditori de Santa Coloma de Farners el dimecres 15 de novembre. Dins el marc de la XIII edició del Dia de la Ciència, el ponent Marc Vila ens ha ofert la xerrada sobre nanociència i nanotecnologia “Si no ho veig, no m’ho crec”