dijous, 25 de novembre del 2010

25N DIA INTERNACIONAL CONTRA VIOLÈNCIA DE GÈNERE


Alumnes de 3r i 4t d'ESO i el Departament de Visual i Plàstica de l'Institut han participat en una exposició de dibuixos que reflecteixen diferents aspectes de situacions de violència de gènere inacceptables o, al contrari, situacions desitjables d'entesa de convivència de parella. La Manjot Kaint, del Cicle Formatiu d'FP d'Administratiu va fer el dibuix del cartell participant en un concurs de cartells adreçat a alumnes de postobligatori. Des del Comitè ambiental ens hi adherim fent-ne difusió. L'equilibri ambiental comença per un mateix, s'amplia en les relacions de parella, societat, etc.
MÉS FOTOS A L'ALBUM PICASA (ENLLAÇ) i algunes etiquetades Facebook (Institut Montsoriu)
Enhorabona a tots per la feina i per la presa de consciència i la seva difusió.

dilluns, 22 de novembre del 2010

CINEMA FÒRUM


Els alumnes de Batxillerat fa unes setmanes van fer un FÒRUM sobre la pel·lícula "DERSÚ UZALÀ"(Russia 1975). La recomanem des del punt de vista mediambiental pel seu contingut que posa de relleu el profund respecte de Dersu per la humanitat i la natura en contraposició a la postura de domini i d'explotació. Això, acompanyat de l'excel·lent valor cinematogràfic que li imprimeix el seu director, el Japonés Akira Kurosawa, la fan altament reconanable. Un film imprescindible en la història del cinema. Un film necessari per no perdre el nord del "desenvolupament".
Per veure-la, una altra recomanació: Pren-te temps...
ENLLAÇ A FOTOGRAMAS AQUÍ!
ENLLAÇ A LA WIKI AQUÍ!
TRAILER, AQUÍ!
BANDA SONORA: CANÇÓ DE L'AGUILA, AQUÍ!

dimarts, 16 de novembre del 2010

dilluns, 1 de novembre del 2010

INVITACIÓ A LA SETMANA DE LA CIÈNCIA 2010. BIODIVERSITAT

ANY INTERNACIONAL DE LA BIODIVERSITAT, LEMA DE LA SETMANA DE LA CIÈNCIA.
Us informem que hi ha jornades de portes obertes en centres d'investigació que pots visitar sol o sola, amb amics, en família... En moltes planes hi ha videos que fomenten i orienten per fer recerca. També hi ha activitats organitzades per centres, institucions, universitats, parcs de recerca... Buscant pots trobar alguna cosa que s'ajusti als teus interessos. WEB SC[10]: CLICA AQUÍ i si poses Setmana Ciència al cercador del Facebook, accediràs a més informació.

Informació permanent, més enllà de la Setmana de la Ciència AQUÍ CEDEC. AQUÍ TALÈNCIA.