dimarts, 28 de setembre del 2010

TALLERS D'APICULTURA 2010: LES A BELLES I LA MEL


Els alumnes de 1r d'ESO han fet el taller d'APICULTURA que subvenciona el Departament de Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya per a les "Escoles Verdes". Com l'any passat, l'Ernest Francolí ha fet les seves explicacions amenes i ha anat anat buidant les seves caixes amb les eines, el "barret" protector, el fumador, i una selecció de potets amb diferents tipus de mel que els alumnes han tastat.
1. MES FOTOS de 1r 2010 AQUÍ
2. VEURE FOTOS DE 1r DEL 2009 AQUÍ
3. MURALS AQUÍ
Trobareu el programa de l'activitat en la notícia que vam publicar el curs 2009-2010 AQUÍ

dijous, 16 de setembre del 2010

SALUT I RECERCA

A les persones interessades en la recerca i la salut us agradarà saber que el dissabte 2 d'octubre es fa una JORNADA DE PORTES OBERTES AL PARC DE RECERCA BIOMÈDICA DE BARCELONA.
De 10 a 18h, al costat de les torres Mapfre i Hotel Arts. ENLLAÇ
Tallers, experiments, visites guiades, exposicions multimèdia... Aneu a descobrir un dels equipaments científics més importants de Catalunya i veure com pot ser de divertida, la Ciència!
Ens calen investigadors/es amb ètica ecològica.
Animeu-vos.
Clicant a PROGRAMA (ENLLAÇ), veureu quines activitats proposen.

dilluns, 6 de setembre del 2010

BON CURS 2010-2011

Apali!
Ja hi tornem a ser.
BENVINGUTS I BENVINGUDES al nou curs.
L'INSTITUT MONTSORIU fa una quants anys que treballa per ser "verd", és a dir sostenible, solidari, saludable, pacífic, net i ordenat, etc... no només per nosaltres sinó també per escampar aquests valors en la societat on vivim. I ho hem de fer entre tots i totes.
No repetirem el que dèiem a l'inici dels curs passat perquè ho trobareu en aquest ENLLAÇ, però sí que us volem dir que el PLANETA és la nostra CASA comuna de l'èspècie humana (ECO,vol dir habitatge,casa,... d'aquí ECOLOGIA; més informació a aquest enllaç).
Sí, sí, llegiu-vos novament les recomanacions (ENLLAÇ) i a més de complir-les, ajudem a qui no ho fa, també s'hi habituï. Si no, acabarem com aquella cançó dels Amics de les Arts que canten "La Merda se'ns menja" (VIDEOCLIP), però sense divertir-nos.
Apa! BON CURS.
COMITÈ AMBIENTAL