dimarts, 1 de juliol del 2014

BON ESTIU SALUDABLE, SOSTENIBLE I SOLIDARI! ORENETES. AMBIENTÒMETRE.


PROJECTE ORENETES 2014

Enguany hem entrat a l'aplicatiu del PROJECTE ORENENTES les dades dels nius d'orenetes cuablanca (Delichon urbica) observats per alumnes de 1r d'ESO  a les façanes d'edificis d'Arbúcies. Us convidem a consultar-ho i a investigar amb ajut del web ORENETES.CAT.
Si algú té nius localitzats que no surten en el mapa, pot fer-nos-ho saber afegint un comentari o a través de: instimontsoriu@gmail.com. Gràcies.

AMBIENTÒMETRE 2014

No acabem de progressar adequadament... ja ho hem dit moltes vegades: http://instimontsoriu.blogspot.com.es/2013/05/ambientometre-2013.html

REUTILITZACIÓ I RECICLATGE DE LLIBRES

Enguany fa sis cursos que va començar el projecte de reutilització i reciclatge de llibres. És una actuació assumia plenament per l'AMPA que ha comptat amb la Montse Garolera com a responsable. Enguany ens deixa i per això li volem reconèixer públicament la seva tasca constant, precisa  i voluntària, i per extensió a totes les mares que han col·laborat i col·laboren en el projecte.
MOLTES GRÀCIES per la vostra feina desinteressada en nom de les economies familiars (que han estalviat calers) i en nom del Planeta (que ha estalviat fusta i energia).
Properament la Montse ens respondrà unes preguntes que li hem preparat.

TRADICIONALS CATIFES DE FLORS

ALBUM DE FOTOS, CLICA AQUÍ
Com cada any l'Institut Montsoriu hem participat en la confecció de catifes de flors, inici de les Enramades d'Arbúcies. Una activitat tradicional que hem adaptat als nostres temps per fer-la més sostenible, començant per la cura en la ria de flors fins al compostatge una vegada desfeta.
I si vols veure els dibuixos que han fet alumnes de 1r d'ESO en el seu Crèit de Síntesi amb el tema Enramades, CLICA AQUEST ENLLAÇ