A l'institut hem celebrat la Setmana BIO per a l'alimentació ecològica, i l'alumnat de 2n d'ESO de l'optativa d'Hort i Medi Natural han estat uns dels grans protagonistes. Han fet un estudi sobre l'alimentació ecològica que han exposat en un mural a l'entrada de l'institut, van rebre la visita d'en Pere Morè, ex-alumne de l'institut, i que, actualment, es dedica a l'agricultura regenerativa. Aviat també visitaran el molí de Salars d'Arbúcies, on espigolaran olives i els explicaran in situ com s'obté l'oli d'oliva. I, fruit de la visita al molí i del vincle establert amb en Ramon Espígol i Salars d'Arbúcies, aviat tindreu notícies del nou projecte que s'acosta. Estigueu ben atents/des.
També s'han sumat a la setmana els alumnes de 1r d'ESO, analitzant els esmorzars, i el comitè ambiental i alguns professors/es a partir d'activitats de sensibilització com el joc de "S'ha acabat el bròquil".
Adjuntem un vídeo breu de resum de la setmana viscuda. Moltes gràcies a tots i totes per participar-hi.
#escolesverdes