dijous, 13 de desembre del 2012

DIVENDRES 21 DE DESEMBRE FIRA D'INTERCANVI DE NADAL 2012

El divendres 21 de desembre, el darrer dia de classe abans de Nadal, a l’insitut farem una FIRA D’INTERCANVI.
Segur que tens objectes en bones condicions que ja no fas servir, i que envelleixen oblidats en un racó.
Segur que hi ha algú que té un objecte que ja no utilitza i que a casa li fa nosa i estaria encantat de bescanviar-lo...
Ara tens l'oportunitat d'entrar a la roda i tornar a casa amb l'alegria de tenir alguna cosa que et farà servei i que la teva no l'has hagut de llençar, sinó que "viurà" una nova aventura en unes altres mans.
Com funciona?
1. Cada participant TRIA objectes de casa seva que no fa servir però que estan en bones condicions: la bicicleta, els patins que et van petits, jocs, llibres, material escolar, gorres, roba, bufandes, esportives, CD de música, collarets, arrecades, polseres, col·leccions, pòsters, objectes de decoració, accessoris d'aparells elèctrics, electrònics o informàtics, figures, etc.
2. Cal portar-los a la Fira amb una ETIQUETA amb el teu nom.
3. Abans d’esmorzar passa pel gimnàs i DEIXA’LS sobre les taules mostrador del teu curs. Els objectes quedaran exposats fins que des de magafonia es digui que comença l’intercanvi.
4. PER FER INTERCANVIS, reparteixes el temps rera la parada esperant que altres passin i et facin propostes o bé voltes per les parades i MIRA si trobes objectes que t'interessin. Una vegada trobes el que t'agrada, pactes l’intercanvi. No es fan servir diners. Només s'intercanvien objectes.
A més a més hi haurà passis de videos curts que s’aniran repetint.