dimarts, 11 de novembre del 2008

GIMCANA VERDA, GIMCANA ECOLÒGICA


Els alumnes d’ESO de l’IES Montsoriu van fer una gimcana per passar-ho bé però també per aconseguir millorar els hàbits de neteja i reciclatge, donat que el contingut era ecològic. Volem un planeta més net i millor i hem de començar per tractar el nostre entorn millor.

Hi havia dos itineraris: els alumnes de 3r i 4t van col·laborar fent de controls i els de 1r i 2n van participar fent les proves, mentre molts professors estaven repartits ajudant els diferents controls. Durant dues hores els grups de nois i noies van seguir 2 itineraris on havien de classificar residus, jocs de paraules, descubrir el residu intrús, recollir-ne per portar-los a la minideixalleria, traduir noms a diferens llengües, mesurar un contenidor, fer una “escultura” o construcció reutilitzant deixalles, decobrir indrets d’Arbúcies, etc. Moure més de 300 persones pels carrers de la Vila no va ser tasca fàcil, però amb molta col·laboració ens en vam ensoritr tot i que el temps no ens va acompanyar gens. Ara desitgem que hi hagi efectes permanents més enllà d’un matí entretingut i ens trobem amb el pati més endreçat, els carrers més nets, els contenidors sense residus “intrusos”, etc.

Mireu el video:
http://www.youtube.com/watch?v=uWjk6ktuMxw
Per a més informació:
2 comentaris:

Anònim ha dit...

La gimcana ha anat prou bé

L'any que bé podriem fer-ne una altre!!

Anònim ha dit...

Hola. Ens han aconsellat que no ho fem cada any perquè després es fa repetitiu. Nosaltres hem pensat fer-ho cada dos anys, axí els de 1r i 2n que l'han feta, despre´s faran de controls a 3r i 4t, etc... Adéu