dissabte, 3 de febrer del 2018

PAU I DRETS HUMANS, LA REIVINDICACIÓ DEL DENIP 2018

ENLLAÇ TOTS ELS MAPES DENIP
MAPA DENIP 2018 CATALUNYA DE FUNDACIÓ PER LA PAU. Busca'ns

Quan ens costa expressar amb paraules un sentiment o desig, o quan veiem que no són prou eficaces, és quan fem servir símbols. Com, per exemple, un colom, una olivera, un llaç o una frase tant coneguda com "posar una granet de sorra per millorar el món." La setmana del DENIP s'ha convertit en una fita més del que hauria de ser una campanya permanent per la PAU, els DRETS HUMANS i el DESENVOLUPAMENT SOSTENIBLE.
Les accions d'aquest curs van començar el 10 de desembre amb la commemoració del 69è aniversari de la declaració dels Drets Humans. Els membres del comitè ambiental van penjar un dret humà a l'entrada de cada aula de l'institut. 
Aquesta setmana, coincidint amb el 70è aniversari de la mort de Gandhi,  un grup de representants de les classes van plantar una olivera al jardí i van llegir un manifest que després van treballar a les tutories, van llegir el dret humà corresponent a l'aula, van decorar una pedreta amb signes o paraules de pau i la van anar a posar al peu de l'olivera.

La preparació la trobareu a  DRETS HUMANS PER LA PAU: DEL 10D al DENIP, MÉS QUE UN GRA DE SORRA PER LA PAU a continuació una selecció de fotos: