dissabte, 13 d’abril del 2013

TINTINAIRES PACIFISTES I SOLIDARIS

L'Aina Fuster Fullola, de 2n d'ESO, ha guanyat uns dels premis del 1r Concurs interescolar de dibuix tintinaire organitzat per Can  Tonet, El Racó Tintinairei que compta amb el patrocini principal de l’Oficina de Turisme de Bèlgica: Brussel·les i Valònia, i la col·laboració del Departament d’Ensenyament.
La proposta era fer un dibuix amb algun dels personatges creats Hergè i fer-los transmetre alguns dels valors tintinaires com: l’amistat, la solidaritat, el respecte, el civisme, l’emprenedoria, la tolerància, el joc net, la democràcia, l’ecologia, la denúncia de les injustícies socials, el cooperativisme, etc.) la lluita per la democràcia, la pau, la justícia, el dret de vot, el reconeixement dels drets fonamentals de l’ home, dels nens, de la dona, ... Enhorabona,Aina.
Darrerament,  al nostre institut,  Tintin molta presència: Martí Amargant ha rebut varis premis pel seu treball de recerca "Anàlisi de la caracterització física  dels figurants a  Les aventures de Tintin", el darrer i més important: un Recerca Jove (abans CIRIT). Felicitats Martí.


I per acabar us volem enllaçar una cançó dels Catarres: Tintin i que interpreta l'alumna del nostre centre Anna Pacheco.  Per escoltar-la CLICA AQUÍ . Aplaudiments per l'Anna.