divendres, 6 de juliol del 2018

EQUIPS GUANYADORS DE LA GIMCANA VERDA

Un anys més, i ja és la cinquena edició, hem fet la Gimcana Verda. Gràcies per la col·laboració a qui vau fer de controls. Com a joc, hi ha dos equips guanyadors. Com a persones, ciutadans i ciutadanes, tots i totes guanyem quan fem les coses bé i les veiem ben fetes: patis,  passadissos i aules nets, carrers nets, recollida selectiva de deixalles, ús sostenible de materials i l'energia, comerç just, consum  responsable, ... Molt a fer? Sí. Ens hi juguem molt. GRÀCIES A TOTHOM. GRÀCIES PER LA VOSTRA COL·LABORACIÓ DIÀRIA!

Equips guanyadors dels itineraris de 1r (187punts)  i 2n (164 punts). Enhorabona. La gran majoria de participants va superar els 100 punts. Molt bé!
Pulseres de la #setamananatura de record.


La Gimacana verda 2018

Setmana de la Natura i preparació de la Gimcana amb els alumnes de Comitè ambiental de 3r i 4t d'ESO


Fotos de la Gimcana Verda 2015-2016


Fotos GV 2015 i enllaços a edicions  anteriors


I gràcies al Departament de tecnologia i informàtica que va preparar una App amb lector de QR per als controls. El programa va funcionar però va haver-hi algunes errades a l'hora de posar-lo en funcionament. Preveient la possibilitat vam continuar amb el sistema tradicional en papern i el QR van ser complementaris. De cares a una propera edició en vam aprendre molt.