dimecres, 20 de juny del 2018

GIMCANA VERDA 2018

La Gimcana verda consta de 2 itineraris, un per 1r i l'altre per 2n d'ESO, on fan respectivament de controls alumnes de 3r i 4t d'ESO. Cada un consta de 16 proves de contingut ambientalista. Es desenvolupa pels carrers i places d'Arbúcies de manera que també augmenta el coneixement de la Vila i posa en funcionament totes els competències dels nois i noies. El Comitè ambiental organitza aquesta activitat cada dos anys i aquesta és la 5a edició, així els alumnes quan han acabat l'ESO han fet una vegada la gimcana com a usuaris i una altra en els controls. 

La prova 16ª es fa amb ordinador connectat a internet i proposa alguna recerca d'actualitat. Aquest any les preguntes a respondre són les següents: 

1.       Quantes gimcanes verdes hem fet a  l’Institut i quins anys, comptant aquesta? Notícia.
2.       Quina puntuació global ha sortit aquest any a  l’ambientòmetre? Quant falta per arribar al 100?. Busca les dades de l'ambientòmetre 2018.
3.       Quin títol atorga la UNESCO (Unió de Nacions Unides per a l’Educació, la Ciència i la Cultura) al Parc Natural del Montseny i pobles del voltant?
4.       Quina emissora de ràdio convoca els Premis Ecopropostes?
      ENLLAÇ INFO PARC NATRUAL DEL MONTENY