dijous, 23 de febrer del 2017

TERESA SALÓ IN MEMÒRIAM

Fa 14 anys la Teresa Saló ens va proposar i engrescar a participar en el Programa Escoles Verdes, del qual era assessora, des d'aleshores ens ha fet costat des de l'Associació d'Eduació Ambiental Les Guilleries. Aquesta setmana ens ha deixat i la recordem fent nostre el text dels companys de Sant Hilari Sacalm.
A TERESA SALÓ IN MEMORIAM:
Ens ha acompanyat en el nostre viatge com Escola Verda des del principi. Sempre ha estat generant sinèrgies per a millorar la nostra relació com humans amb la terra que ens acull. La Teresa Saló sempre ha cregut en les persones i la nostra capacitat per a entendre el que ens envolta i canviar-ho. Ha estimat tant cadascuna de les persones i cadascun del projectes com nosaltres l'hem estimat a ella amb el seu tarannà positiu i optimista.
La Teresa Salò ens ha ensenyat que la paciència és el secret de la vida, que la bellesa és respectar el nostre entorn tan com a nosaltres mateixos i que tot plegat val la pena fer-ho pel plaer de sentir-nos vius.
Del teu compromís amb la vida ​n'hem agafat el testimoni així com el compromís de passar-lo intacte a les futures generacions. 
Gràcies per tot el temps que hem compartit.