diumenge, 5 de febrer del 2017

FASE TERRITORIAL DE L'OLIMPÍADA DE GEOLOGIA 2017


Pere Moré ha quedat classificat en 3r lloc,
la qual cosa li dona bitllet per anar  a la
final estatal a Salamanca del 31 de març
al 2 d'abril. Enhorabona i molta sort!

El matí del divendres, 3 de febrer s’ha celebrat a la Facultat de Ciències la fase  territorial de les comarques gironines de la 8na Olimpíada de Geologia, adreçada a
estudiants de Batxillerat.  Hi han participat 118 estudiants procedents de 14 centres educatius de la demarcació entre els quals un grup 9 de l’Institut Montsoriu d’Arbúcies.

PROVA INDIVIDUAL. El estudiants han realitzat una prova teòrica amb preguntes específiques de Ciencies de la Terra i una prova pràctica que requeria interpretar un tall geològic i identificar minerals, roques i fòssils.

PROVA PER EQUIPS. El la prova per equips que consistia en resoldre un tall geòlogic, reconeixer un conjunt de mostres de fòssils, minerals i roques i descobrir problemàtica ambiental associada va haver-hi un doble empat entre dos equips.Un format per alumnes del Institut Ramon Muntaner de Figueres i un equip mixt constituït per 2 alumnes d’Amer i 2 de l'Institut Montsoriu d'Arbúcies.

Aprofitem l’avinentesa  per donar públicament les gràcies al professor jubilat Dr. German Àlvarez pel seu suport i assessorament.




1 comentari:

Unknown ha dit...

Moltes felicitats, Pere. Endavant amb les ciències de la terra i la geologia.