dissabte, 8 de juny del 2013

PREMI BALDIRI REIXAC 2013 AL MONTSORIU PER CATALANITAT I BONES PRÀCTIQUESJUSTIFICACIÓ DEL VEREDICTE. PREMI A  L'INSTITUT MONTSORIU D'ARBÚCIES

“A un institut amb una llarga i fecunda tradició de catalanitat, on es desenvolupen bones pràctiques de sostenibilitat, recerca, arqueologia, plàstica, teatre, lectura i també una bona aula d’acollida, tant a Secundària com a Batxillerat, dutes a terme per un professorat compromès que sap motivar l’alumnat. Cal destacar-hi especialment el Cicle Formatiu de Tècnic en construcció i muntatge d’autocars, un bon exemple de formació en alternança, que contribueix a la inserció laboral dels estudiants a la empresa i fa realitat la necessària relació entre el món educatiu i el laboral.

Us volem fer partícips de la nostra satisfacció i alegria per haver guanyat un dels Premis Baldiri Reixac en la modalitat de centres educatius. Veureu que un dels elements que han tingut en compte és l'esforç pertirar endavant bones pràctiques sostenibles.  Un reconeixement per la feina fetai un estímul pera seguir millorant. Moltes gràcies a tothom.
ENLLAÇ INFORMACIÓ WEB OFICIAL DE L'INSTITUT 
ENLLAÇ ALBUM DE FOTOS DEL LLIURAMENT DEL PREMI 
ENLLAÇ  FOTO DE LA DELEGACIÓ DE LA COMUNITAT EDUCATIVA QUE VA RECOLLIR ELPREMI