divendres, 23 de març del 2012

FIRA D'INTERCAVI I TALLER DOCUMENTAL

L'Institut col·labora en l'organització de la FIRA D'INTERCANVI que se celebrarà el 28 d'abril de 2012. A la Plaça de la Vila entre 10 i 13h.

Com funciona?
Cada participant porta objectes que no fa servir però que estan en bones condicions: la bicicleta que ja no fas servir, els patins que et van petits, jocs, llibres, material escolar, gorres, roba, bufandes, esportives, CD de música, collarets, arrecades, polseres, col·leccions, pòsters, objectes de decoració, accessoris d'aparells elèctrics, electrònics o informàtics, figures, etc.
Cal portar-los la Fira. Muntes una parada sobre una taula que facilita l'Ajuntament i reparteixes el temps rera la parada esperant que altres passin i et facin propostes o bé voltes per les parades a veure si trobes objectes que t'interessin. Una vegada trobes el que t'agrada, pactes els intercanvis. No es fan servir diners. Només s'intercanvien objectes.

Com participar-hi?
Per preveure un mínim de taules que faran falta, anirà bé que omplis un full d'inscripció que hi ha a l'institut o al museu de la Gabella. A més rebràs informació personalitzada. Però si decideixes participar-hi a darrera hora, també ho podràs fer.

FESTES JOVES D'ARBÚCIES organitza un dinar popular amb l'actuació dels News Serafins i una actuació castellera.

TALLER DE DOCUMENTAL I FILMACIÓ SOBRE l'INTERCANVI.
Pots també participar en el Taller de Vídeo, amb l'objectiu de fer un documental sobre la Fira que començarà el 2 d'abril a l'Hotel d'Entitats.

Més informació a opearbucies@ajarbucies.cat o truqueu a l'Hotel d'Entitats 972861928.

Ànims. Participa-hi!
Treballem el principi de les 3 R: REUTILITZA

Per fer-te'n una idea, pots trobar informació d'altres llocs on fa temps que Fires o Mercats d'intercanvi per a totes les edats:
Fira d'intercanvi Ecoseny del Montseny
Fira d'intercanvi de Girona
Fira d'intercanvi infantil de Figueres de la IAEDEN
Mercat d'intercanvi de Mieres