dijous, 27 d’abril del 2017

MEMÒRIA DEL DARRER FÒRUM D'ESCOLES VERDES

Farah Bannadi

L'Aula Magna amb els representants del Montsoriu  a 3a fila
El 30 de Març, 5 alumnes i 2 professors de l'Institut Montsoriu d'Arbúcies vam anar a Girona a fer una trobada amb altres instituts amb el distintiu Escola Verda. Quan vam arribar vam anar a una sala gran on es van fer grups.  Al nostre institut ens va tocar el grup blau. Després vam anar a un pati  on cada grup s´anava presentant i responent algunes preguntes. Aleshores vam fer un conjunt d´activitats.
Al cap d´un parell d'hores vam anar a esmorzar al mateix pati que he comentat abans. L'esmorzar era de productes ecolgics i ens convidava  l´organització.
Després vam anar a comparar les aigues de cada un dels instituts.Nosaltres portavem aigua de la riera abans i després de la depuradora i aigua d'una font.
Joel explicant les dades de les mostres d'aigües d'Arbúcies
Després vam pensar respostes que podíem donar a alguns problemes que els humans provoquem al medi ambient. Aleshores ens van cridar i vam anar a la Sala magna i ens van fer una xerrada sobre el riu Ter que ens podia donar idees per protegir el riu Tordera. Després vam comparar les respostes dels problemes ambientals amb els altres grups. Finalment  ens vam  fer fotos i vam marxar a dinar.
Els d'Hostalric, Breda, Riells i Viabrea i Arbúcies ens vam desplaçar a Girona en tren ja que utilizar el transport públic és més sostenible i barat.

Enllaç a notícia i més fotos ESCOLES VERDES GIRONA