dimarts, 17 de febrer de 2015

ELEMENTS NATURALS PATRIMONIALS D'ARBÚCIES... i +

ENLLAÇ: 

Bona part del territori d'Arbúcies està dintre del Parc Natural del Montseny i en la seva totalitat és dintre de la Reserva de la Biosfera reconeguda per la UNESCO. Això vol dir que gaudim d'un patrimoni natural de gran valor reconegut mundialment.
ENTRA A MhM I CLICA 
SOBRE ELS PUNTS DEL MAPA
Durant les darreres setmanes alumnes de 2n i 3r han estudiat, gaudit i viscut alguns elements del patrimoni monumental, cultural i natural del nostre entorn. Han realitzat projectes d'aprenentage servei, que d'una forma interdisciplinàriñia i col·laborativa  i amb el fil conductor d'un centre d'interés han realitzat un producte que suposa una aportació a la societat que promociona l'entorn local. La plataforma que ho permet és el MHM, Mobile History Maps que georeferencia els indrets i publica les aportacions elaborades pels alumnes.
L'alumnat de 2n van vistar el Castell de Montsoriu anant i tornant a peu, i diferents grups de 3r van treballar elements al voltant de la Riera d'Arbúcies i els seus usos (Pou d el'Escultor, Bassa de la Farga, Molí de les Pipes, Parc Mongé i itinerari Rusiñol, Fonts de bomba, safareigs)  i del Jardí deondrològic del Roquer.

LINK MHM ELEMENTS PATRIMONIALS EMBLEMÀTICS
LINK NOTÍCIA ALWEB OFICIAL DE L'INSTITUT MONTSORIU