dimecres, 4 de juny del 2014

DIA MUNDIAL DEL MEDI AMBIENT 5 DE JUNY


ACTE 5J TERRITORI I SOSTENIBILITAT I ENSENYAMENT
Per nosaltres cada dia és el Dia del Medi Ambient i sovint fem activitats que tenen elements de voluntariat ambiental. Les pròximes: el dia 9 un grup farà una caminada per mantenir el sender d'Arbúcies al Castell de Montsoriu, per la setmana vinent farem un recompte d'orenetes en el marc del projecte de l'ICO, els membres del comitè ambiental es preparen per explicar accions ambientals i solidàries a les tutories (la darrera serà participar en la campanya "La fam a l'estiu no fa vacances").  I moltes accions anònimes, discretes de moltes persones en el seu dia a dia: recollir papers o envasos de terra que no han llençat ells, tancar els llums en espais buits, etc.
Per tant, el dia 5 de juny, DIA MUNDIAL DEL MEDI AMBIENT, és un motiu per recordar-ho i afegir-nos a la crida internacional que fa la l'Assemblea  General de les Nacions Unides. Fem present una vegada més que la TERRA, com ens recorden els nadius del continent americà és la "PACHAMAMA", com la nostra mare que ens dóna vida i que hem de tractar bé.
I ben segur que tots plegats podem fer més, així com també convé ser més el que ho fem millor de com es fan moltes coses fins ara.
VISITA-HO:  ENLLAÇ AL WEB