dimarts, 16 d’octubre de 2012

EXPERIÈNCIA D'UNA ALUMNA DE L'INSTITUT MONTSORIU D'ARBÚCIES AL CAMPUS DE RECERCA JOVE DE LA UdG


L'Estel Call, que ara fa 2n de Batxillerat, ha gaudit de 15 dies excepcionals aquest estiu passat. Del 2 al 13 de juliol la Universitat de Girona va posar en marxa la 5a edició del Jove Campus de Recerca, una iniciativa amb la qual la UdG pretén aconseguir un acostament entre l’ensenyament de secundària i el món universitari mitjançant activitats d’introducció a la recerca., adreçada a alumnes que han acabat primer de Batxillerat.
L’objectiu d’aquest Jove Campus és posar a l’abast de totes aquelles ments inquietes i amb ganes d’adquirir coneixements un conjunt de recursos de la Universitat per tal que puguin introduir-se a la investigació i, en particular, avançar en els seus treballs de recerca de batxillerat.
L'Estel ens ho explica dient: ha estat una experiència molt enriquidora per mi, tant a nivell acadèmic com personal. M'ha ajudat moltíssim pel treball de recerca. Sempre estaven disposats a donar un cop de mà a tothom i alguns tutors ens van oferir continuar el contacte i el seguiment del treball un cop acabat el campus. El meu tutor en concret em va portar a fer sortides "extres" relacionades amb el meu treball. Vam conèixer moltes de les instal·lacions de la facultat i ens vam poder familiaritzar amb l'ambient. He après molt i sobre moltes coses: cada matí ens feien xerrades orientatives i formatives sobre temes diferents. Ah! A part de dedicar-nos principalment a la formació i al treball de recerca també vam tenir temps per fer altres activitats (museu de la pesca de Palamós, coves de Serinyà, activitat física i esport, dia a la platja de Palamós...). El campus va durar dues setmanes, de dilluns a divendres, i me'n recordo del primer divendres a la tarda, quan ens despediem, dèiem: "Sort que això encara no s'acaba, queda una altra setmana!".
. Enhorabona i endavant!
ALBUM DE FOTOS DEL CdRJ UdG
FACEBOOK DEL CAMPUS DE RECERCA JOVE 
BLOC DEL CAMPUS DE RECERCA JOVE
WEB OFICIAL DELCAMPUS de la UdG
VIDEO DEL CdRJ de la UdG