dijous, 3 de febrer del 2011

2011 ANY INTERNACIONAL DELS BOSCOS

L'ONU(Organització de les Nacions Unides) després de la celebració al 2010; Any Internacional de la Biodiversitat, ha declarat el 2011 com a l'Any Internacional dels Boscos, és a dir: un altre any clau pel Medi Ambient.
Aquesta celebració serà útil per prendre més consciència que els boscos són part del desenvolupament sostenible del planeta a causa dels beneficis econòmics, socioculturals i ambientals que proporcionen. També té la finalitat de promoure l'ordenació sostenible, la conservació i el desenvolupament de tot tipus de boscos, inclosos els arbres fora d'ells.
Entre les activitats que s'han proposat per aquest any hi trobem, un intercanvi de coneixements sobre les estratègies pràctiques per conservar l'ordenació forestal. Per tal de que això sigui possible, demanen als governs crear comitès nacionals en els seus respectius països i així uneixin els seus esforços per ajudar a que aquesta celebració serveixi per mentalitzar a la gent que els boscos són importants per el nostre dia a dia.

MÉS INFORMACIÓ:
AMICS DELS ARBRES
FUNDACIÓ LIMNE

1 comentari:

IES Montsoriu ha dit...

Visites 4648 a 4 de febrer 21h