diumenge, 3 d’octubre del 2010

prbb

Tal com vam anunciar, el passat 2 d'octubre es va fer la Jornada de portes obertes del Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (prbb)i alumnes de batxillerat del nostre institut hi varen assistir. L'any vinent es tornarà a fer el primer dissabte d'octubre. Si no hi heu pogut anar i us interessa, apunteu-vos-ho a l'agenda. MÉS INFORMACIÓ I ENLLAÇOS AQUÍ. Més fotos a AQUEST ENLLAÇ DE FACEBOOK

4 comentaris:

Institut Montsoriu ha dit...

3531 visites, i a veure si us animeu a deixar-hi comentaris...

Anònim ha dit...

Va ser una visita molt interessant...Ens van fer una visita per l'edifici i vam veure com treballaven els científics i de quina manera s'organitzaven al laboratori, és una passada veure-ho tot allò...!!! Ens van explicar algunes investigacions que estan fent, com ara la del càncer, que modificaven l'ADN del ratolins i feien que tinguin càncer i a partir d'això investigaven de com actuava el càncer i quina és la cura. Vam veure intestí de ratolí amb càncer o un sense, i la diferència era molt clara. També embrions de ratolí, que les vam veure pel microscopi...! També feien altres activitats fora a la plaça Darwin, com l'extracció de l'ADN del kiwi, el nostre ADN amb xuxes, etc. Explicacions sobre genètica que va ser molt guai, etc. És molt maco veure tota aquella gent com treballa per trobar cura a moltes malaties que ens arriben a matar! Hi moltíssims experts i podem dir que el PRBB és un centre d'investigació molt important arreu del món. M'agradaria tornar-hi anar i és molt recomanable per tota aquella gent que li agrada ciències o encara que no li agrada. És un rotllo tot això que acabo d'explicar aquí per és per tenir una mica d'idea de lo que va!!
Sàmia :)

Íngrid ha dit...

Realment va ser genial! Trobo que, al igual com ha dit la Sàmia,està destinat tan aquells que els hi agrada la ciència com els qui no tant. A l'exterior de l'edifici tenien unes carpes amb activitats senzilles relacionades tot amb la ciència i el més bonic era que hi havia gent de totes les edats i llocs del món .Explicaven tot molt bé i es podien fer totes les preguntes que es volguéssin.
Personalment jo us animo a que hi aneu l'any que bé que val molt la pena!És una bona ocasió per divertirte mentre aprens coses noves ;)
Fins l'any que bé doncs :p

.Íngrid.

Institut Montsoriu ha dit...

Moltes gràcies per explicar-ho. Sí, quan hi vas tens ganes de tornar-hi perquè no tho acabes tot.