dimecres, 26 de maig del 2010

FESTA DEL COMERÇ JUST I LA BANCA ÈTICA

La 1ª Festa del Comerç Just i La Banca Ètica celebrada a Arbúcies enguany el 23 de maig, juntament amb 94 municipis de l'11ª edició a Catalunya
El COMERÇ JUST I LA BANCA ÈTICA són camins per acostar-nos a un món més JUST, SOLIDARI, SOSTENIBLE I SALUDABLE, per això hi hem participat un grup de voluntaris de l'Institut Montsoriu. L'organització ens ha donat les GRÀCIES i nosaltres també els agraïm que hagin promocionat la iniciativa.
MÉS FOTOSVeureu la venda, la xocolatada, teatre, el joc, l'intercanvi, l'exposició...
Per saber-ne més... WEB DE LA FESTA: MACO PER FORA, LLEIG PER DINS

2 comentaris:

Institut Montsoriu ha dit...

Visites 2679

de Marta (Solidaritat) ha dit...

Nois i noies voluntari/es,

La Festa de Comerç Just de diumenge (23 de maig), celebrada a la Plaça de la vila, va anar força bé.
Us faig arribar aquest correu perquè diumenge anava molt de bòlid amb mil i una coses i penso que no vaig transmetreus l' agraiment que mereixeu. Us demano disculpes perquè la veritat és que ens vareu ajudar molt i totes les entitats del Consell Municipal que és qui organitzava l'esdeveniment, ho valoren en positiu, especialment perquè assistireu voluntariament (que encara té més mèrit).
Personalment, agraïr la vostra presència i les tasques que vareu dur a terme, doncs si no haguéssim estat totes i tots els que vam estar, la Festa no hagués estat possible ja que una sola persona no ho pot fer tot. Espero que compteu amb nosaltres per qualsevulla cosa que necessiteu i en la que us puguem ajudar.. mai se sap!

Respecte la Festa, penso que no va haver una assistència massiva (jo diria unes 300-350 persones aprox.) però que al llarg del matí va anar passant molta gent que participava de la Festa, sobretot a partir de quarts de 12.

A primer cop d'ull podem constatar que es van repartir 250 degustacions de xocolata desfeta (fins que es van exhaurir els gots). El públic semblava interessat, mirant les exposicions i gaudint de l'oferta d'activitats proposades. Força nens i nenes feren intercanvi de joguines, etc. La representació teatral va tenir força públic i aplaudiments.
Es van vendre molts productes a la parada de Comerç Just, i en general crec que es va difondre molta informació (amb l'exposició, dibuixos, diaris i fulletons) sobre Comerç Just, assolint l'objectiu de fer una tasca sensibilitzadora en aquesta matèria i en temes relacionats.

Ja comentarem "la jugada" d'una manera més acurada quan tinguem ocasió. Adjunto algunes fotografies que ens ha fet arribar en Jordi Pujadas.

Aprofito l'avinentesa per agrair-vos a tots i a totes, altra vegada, en nom de totes les entitats del Consell Municipal de Solidaritat, la vostra col·laboració, predisposició, temps i esforç personal per què tot això fos possible, en especial a la Eva, en Sergi, la Dalal, l' Alba, l' Anna i la Xantal.
No tinc les adreces electròniques de totes vosaltres, podrieu facilitar-me-les o fer-lis arribar aquest correu a les que falten?

Una abraçada enorme i fins aviat !!

Marta

Oficina del Consell Municipal de Solidaritat d'Arbúcies
c/ Sorrall, 9 - 17401 Arbúcies (Girona) - Telèfon: 972 86 07 24 / Fax: 972 11 80 99
e-mail: solidaritat@ajarbucies.cat