dimecres, 6 de maig del 2009

MÉS PROPOSTES

Més propostes per gastar els € que estalviéssim:
* millorar l'estètica de l'institut (exemple, pintar les classes),
* arreblar les instal·lacions (persianes, fonts...),
* instal·lar projectors a les aules,
* posar més fonts,
* millorar les intal·lacions, mobilari...

2 comentaris:

Institut Montsoriu ha dit...

578 visites (6 de maig)

Anònim ha dit...

* millorar l'estètica de l'institut (exemple, pintar les classes)

Pintar les classes a gust dels alumnes és completament absurd. El color de l'institut té que ser d'un color fosc (com el que tenim ara), que com suposo que sabeu, és un color indicat per al treball. I fer-lo més estètic... que vols que et digui, això té que estar compensat amb la seva utilitat, no trobaria gaire útil gastar diners en una cosa que no servís per a res.

* arreglar les instal·lacions (persianes, fonts...)

Penso jo, que això no seria del tot mala idea, encara que tampoc és la necessitat que en tenim, que tampoc serviria de gaire res, més per culpa del alumnes que no pas perquè dubti de la seva útilitat. En relació a les fonts, els alumnes tenim la costum d'anar a beure aigua al primer pis així que ja no tenen gaire requeriment de més fonts, com a molt una a la zona de la màquina expenedora de refrescos de la planta de baix de tot i una altre a la planta de les aules de tecnologia.

* instal·lar projectors a les aules

No es que dubti del profit que en podem treure, sinó que, tampoc tenim que agafar per costum el fer servir projectors a diari, ja que tot un institut fent-ne servir consumeiria molt, així que millor tenir unes contades aules amb aquest sistema i qui el vulgui que el demani i punt. I el mateix opino dels ordinadors.

* posar més fonts

Amb 1 a cada planta és més que suficient, i la planta de dalt de tot no és necessari ja que són "aules de pas". Com a molt, només en serien necessàries dues més.

* millorar les intal·lacions mobilari

Home, si ens voleu posar sofàs a les classes no us diré pas que no!
Ara parlant seriosament, posar més suros per informació o algun armari més no estaria del tot malament.(caldria buscar-li ús)



Espero que les meves opinions siguin d'ajuda!