dijous, 5 de febrer del 2009

L'AMBIENTÒMETRE

Observar que les escombraries es llencin selectivament, que en el contenidor de paper no hi hagi residus "intrusos", que les persianes estiguin obertes de dia aprofitant llum natural i que s'abaixin quan acabem per evitar pèrdues de calor, que els llums quedin apagats en acabar les classes, etc... aquests són alguns dels indicadors de l'AMBIENTÒMETRE. A les aules, als passadissos, al pati, etc.
Els curs passat va donar una mesura més aviat baixeta. Esperem que aquest any les coses vagin més bé. El Grup de treball Ambientòmetre ho controlen amb unes graelles d'observació. Més endavant el Grup de comunicació ho penjarem al bloc. AJUDANT-NOS ENS AJUDEM A TENIR UN AMBIENT MILLOR.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

ELs representats de l'alumnat del Comitè ambiental seran:

Anna Pou 4t
Ingrid Aguiar 4t
Erola Masnou 3r
i del professorat:
Jordi Pujadas

Hem valorat les següents condicions: antigüitat en el comitè, compromís de continuitat, participació activa, prioritat a segon cicle, acceptació d'exposar i argumentar en públic i/o prendre notes del que expliquen els altres, aceptació d'explicar-ho de tornada al Comitè d'Arbúcies.

I com que hi havia 4 candidates i només 3 places, en igualtat de condicions, hem fet un sorteig. Gràces Júlia per la teva col·laboració.

Anònim ha dit...

El comentari anterior és meu. L'he fet perquè tothom sàpiga els criteris que valorem de cares a una altra vegada. És molt important la continuïtat i la participació.

Sopre prioritzar el 2n cicle d'ESO, és perquè els de postobligatori ja van tenir oportunitat i els de primer clicle la tindreu d'aquí un parell d'anys.
I en igualtat de condicions: el sorteig, ja se sap, ...

Gràcies a tots i ÀNIMS, a col·laborar...!