dimarts, 4 d’abril del 2017

BON PAPER DEL PARTICIPANT ARBUCIENC A LA FINAL ESTATAL DE L'OLIMPIADA DE GEOLEOGIA 2017

El dissabte 1 d’abril, es van celebrar a Béjar (Salamanca) les 8enes Olimpíades de Geologia organitzades per l’Asociacion Española para la Enseñanza de las Ciencias de la Tierra (AEPECT) amb la col·laboració de l’”Ilustre Colegio Oficial de Geólogos(ICOG)” i la Sociedad Geológica de España (SGE). En aquesta final van participar 85 estudiants, procedents de tots els territoris de l’Estat Espanyol

Ha estat un cap de setmana intens dedicat a la geologia i a la convivència d’aquests estudiants de totes les comunitats autònomes. Desprès d’un examen test individual van fer una prova gimcana que puntuava per a la classificació general. En aquesta prova els alumnes hi participaven en grups mixtes que rebien el nom d’un mineral o roca amb altres estudiants d’arreu de l’estat espanyol. Volem destacar de nou que el grup guanyador de la prova gimcana de grup estava integrat per dos alumnes de Barcelona (Marc Ollé de Rubí i Míriam Pérez de Berga) i un de Madrid i en el grup classificat en tercera posició hi havia un alumne de Girona (Pere Moré d’Arbúcies).

Tots els alumnes catalans van fer un brillant paper amb molts alumnes entre els de més alta puntuació. Volem destacar que els alumnes que millors puntuacions van obtenir són:
Martín Miranda de l’Institut Montserrat de Barcelona amb 60,75 punts
Marc Ollé dels Maristes de Rubí amb 59,5 punts
Pere Moré de l’Institut Montsoriu d’Arbúcies amb 55,75 punts
Quim Oliver de l’Institut Balmes de Barcelona amb 52 punts
Laura Reina del Institut Jaume Huguet de Valls amb 50,25 punts
Carla Keaveny del Institut Guindàvols de Lleida amb 50,25 punts

Els cap de setmana va ser una festa de la Geologia tant per a l'alumnat com per al professorat acompanyant que va poder gaudir, entre d'altres activitats, d'un recorregut geològic per la serra de Gredos.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada