dijous, 8 de setembre del 2016

BON CURS 2016-2017 I NOVA AGENDA

Benvinguts i bentornats! Benvingudes i bentornades! 
Desitgem que tingueu, tinguem, un bon curs 2016-2017. Sí estem d'obres, l'espai és més reduït, tindrem més sorolls que habitualment,... i més pols. Però d'aquí un any tindrem unes instal·lacions millors, més àmplies i renovades, amb unes finestres de doble vidre ue no tindran tantes pèrdues de calor com les velles, una calefacció més sostenible i eficient, una biblioteca com cal, més arbres al pati,... sí, serà més petit, però sense els barracons no tant com sembla. 
La novetat comuna a tots els cursos és que tindrem nova AGENDA on apuntarem el que hem de fer. Però serà una agenda diferent. També hi haurà frases setmanals que diran informacions i suggeriments amb la intenció de fer-nos pensar i orientar-nos del que convé fer en la nostra vida: consells sostenibles, saludables i solidaris. Una agenda pròpia de l'institut, amb un plànol de l'edifici i del calendari, amb un recordatori de les normes de convivència més importants. Amb mapes, moltes dades i algunes "xuletes".
És l'AGENDA DE LA TERRA, adaptada a l'Institut Montsoriu, una iniciativa de Coordinació Pedagògica pensant en fer una acció en el marc del Pla d'Eduació Ambiental que ens acredita com Escola Verda.  
Esperem que us agradi. Esperem que la feu servir bé. Esperem que els consells i orientacions us ajudin. Endavant. Som-hi! Bona sort i bona feina.
http://www.agendadelaterra.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada