dimarts, 15 de maig del 2012

COOPERATIVISME PER A UNA ECONOMIA SOSTENIBLE I SOLIDÀRIA

El passat 23 d’abril, Sant Jordi, alumnes de cicles formatius de Gestió Administrativa i de Construcció i Muntatge d’autocars de l’Institut Montsoriu d’Arbúcies, van gaudir d’una doble xerrada.

D’una banda, el Sr. Ferran Aguiló va explicar que existeix finançament al marge dels bancs. De manera visual i entenedora, va endinsar-nos al món de la cooperativa tot presentant-nos COOP57. Es tracta d’una cooperativa de serveis que destina recursos propis a donar préstecs i assessorament a projectes que promoguin l’ocupació, l’economia social,... És una altra filosofia.

És aconsellable la seva web www.coop57.coop ja que obre una nova porta a l’emprenedoria.La xerrada va ser possible gràcies a l’Ajuntament d’Arbúcies i van assistir la Sra. Amàlia Delgado, regidora d’Indústria i Treball i, de l’àrea de promoció i desenvolupament local, la Cristina Torrents.

Com a part pràctica, va explicar la seva aventura l’Èric Zapater, un jove que, amb els seus companys, es van beneficiar dels serveis de COOP57 per a muntar una cooperativa d’informàtica.

2012 ANY INTERNACIONAL DEL COOPERATIVISME. VISITA A LA COOPERATIVA LA FAGEDA I ENLLAÇOS (CLICA AQUÍ)

1 comentari: