diumenge, 25 de març del 2018

VIATGE D'ANADA INTERCANVI ARBÚCIES (MONTSENY), SAINT JEAN DU GARD (CÉVENNES), RESERVES DE LA BIOSFERA


Proposta de Treball de Síntesi http://docmontsoriu.blogspot.com
FOTOS:
1r àlbum viatge d'anada del 19 al 24 de març (133). 
2n àlbum fotos viatge d'anada Arribada dia 19 (78). 3r àlbum Nîmes dia 20 (72). 4t àlbum Randonée Cévenole dia 21 (35). 5è àlbum Montpellier dia 22 (50). 6è àlbum Pont du Gard dia 23 (16)

XIè INTERCANVI. I ja fa 20 anys!. Va ser el 1978  que l'Institut Montsoriu d'Arbúcies (Parc natural del MONTSENY)  i el Collège Marceau Lapierre de Sant Jean du Gard (Parc natural de CÉVENNES) van començar els intercanvis bianuals en el marc dels agermanaments d'ambdós parcs naturals que són RESERVES DE LA BIOSFERA per la Unesco. Són 22 promocions (a cada intercanvi hi van alumnes de dos cursos)  que estudien francès al nostre institut i alumnes que estudien castellà de Sant Jean que es troben per gaudir d'amistat, intercanvi cultural i coneixements dels respectius entorns naturals i humans. Per això cada dos anys tenim inclosa l'activitat en el pla de treball d'Escola Verda.
Arbúcies està agermanada amb Florac de fa més de 25 anys i actualment està en procés d'agermanament amb Saint Jean du Gard.
Excursió a Pont du Gard, el dels bitllets de 5€


Vall del riu Gardon de Mialet i el Gard a Andouze, Porte des Cévennes.

Moment de la presentació i caminada per una de les valls de les Cévennes.
Visita de tornada: Els alumnes de Saint Jean du Gard vindran a les nostres terres per visitar el Montseny i rodalies del 8 al 13 d'abril 
Informació i fotos dels 10 intercanvis anteriors AQUÍ

Aquesta activitat s'ha pogut dur a terme durant tots aquests anys gràcies a l'ajuda de la subvenció econòmica la de Diputació de Girona qué és la institució responsable de la vessant gironina del Parc Natural del Montseny.