dimarts, 2 de maig del 2017

IMPULSEM LA CAMPANYA DE MÒBILS USATS


L'Institut ens acollim a la iniciativa de la Fundació Jane Goodall i tenim un punt de  RECOLLIDA DE MÒBILS USATS en el marc de la CAMPANYA DE RECICLATGE DE MÒBILS PER A PROTEGIR ELS ECOSISTEMES AFRICANS.

Jane Godall és una científica, biòloga especialista en primats.

1) Porta els mòbils vells usats de casa teva al punt de recollida on hi ha una bústia transparent. Enganxa-hi una etiqueta amb el teu nom i email si vols rebre informació personalitzada de la campanya.

Objectiu 1: Estalviar matèries primeres i energia amb el reciclatge dels components dels dispositius mòbils. Beneficis per reducció en l'explotació de minerals i dels conflictes en la compravenda.
Objectiu 2: La Fundació JG podrà vendre els components recuperats i destinarà els beneficis per a protegir els ecosistemes africans.
Objectiu 3: Reduir els residus del nostre entorn.


2) El Comitè ambiental farem públic cada vegada que fem una tramesa a la Fundació.

Amb motiu dels darrer Mobile World Congress, se'n va fer un d'alternatiu, el Mobile Social Congress i al Bloc Verd en vam fer una notícia que trobareu CLICANT AQUÍ. Amb enllaços a vídeos que expliquen la problemàtica que genera el comerç de mòbils i aspectes que hem de tenir en compte per fer-ne un ús ecològicament sostenible i socialment solidari.