dimarts, 31 de maig del 2016

EL CIENTÍFIC MARC BOADA S'EXPLICA ALS ALUMNES DE 2N D'ESO

Els alumnes de 2n d'ESO han gaudit d'una xerrada a càrrec de Marc Boada, divulgador científic conegut presentador del programa de TV QuèQuiCom. Abans havien llegit el llibre del qual n'és l'autor: Max Picard i l'enigma dels dinosaures. 
Carregat de restes òssies , minerals i meteorits, amb entusiasme i claredat, ha explicat moltes  anècdotes de les que desperten afició per la ciència i la recerca. 
Entrevista
La cita: 
"Seria desitjable que es trobés una font d’energia barata i poder netejar l’atmosfera. Com dic als nens, necessitem noves generacions de científics ja!"

Max Picard i l'enigma dels dinosaures

Marc Boada

Sinopsis

En Max passa l'estiu a la masia del seu avi. Lluny del laboratori, en plena natura, en un lloc solitari, sembla que té tots els números per avorrir-se mortalment. Fins que un dia, passejant per la muntanya amb els seus amics, troba una cosa que el fascinarà: fòssils de dinosaures! Però a la muntanya també hi ha uns personatges misteriosos, liderats per una científica d'aspecte malèvol. Les investigacions d'en Max el portaran a conèixer el món de la paleontologia i, al mateix temps, el costat fosc de la ciència.