dimarts, 9 de febrer del 2016

CONCURS DE L'AIGUA #acaWorldWaterDay2016

Et convidem a participar al CONCURS DE L'AIGUA convocat per l'Agència Catalana de l'Aigua, per celebrar l'edició del Dia Mundial de l'Aigua 2016, un espai de participació activa per a la sensibilització de la gestió sostenible del cicle de l'aigua en especial la seva relació i implicació amb el canvi climàtic, mitjançant la xarxa Instagram.
Aquest espai de participació a la xarxa Instagram és un concurs que consisteix en publicar fotografies sobre el lema "aigua i canvi climàtic" amb el hashtag: 

#acaWorldWaterDay2016 

De les fotografies publicades amb el hashtag fins el dia 8 de març de 2016, s'escolliran les 24 millors fotografies finalistes que seran publicades al web i al twitter de l'Agència Catalana. 
Les fotografies hauran de destacar fotogràficament els valors sostenibilitat a la gestió, la relació amb el canvi climàtic, conseqüències i relacions, l'impacte i reflexió sobre el nostres hàbits quotidians, en qualsevol dels seus aspectes. També es tindrà en compte la qualitat, creativitat i originalitat de les imatges. 
Podeu trobar tota la informació al respecte al web de l'ACA (Agència catalana de l'aigua)   

ENLLAÇ AL VÍDEO DEL PREMI ESCOLA VERDA 2015