dimarts, 27 de gener del 2009

PAU AL PLANETA TERRA

* L’IES Montsoriu d’Arbúcies prepara un any més el DENIP, Dia Escolar de la No-violència i la Pau amb motiu de l’aniversari de la mort de Gandhi, però també recorda les efemérides del 70 è aniversari del naixement de Martin Luther King, el 30è aniversari del naixement de Rachel Corrie morta en defensa dels drets dels palestins a Gazha. Anunciem que el mateix divendres 30 a les 23:30 el Canal 33 emetrà un resum de l’homenatge que es va fer al que va ser candidat al premi nobel de la Pau Lluís Mª Xirinacs (Hi van actuar l'Elèctrica Dharma, Aramateix, Feliu Ventura, Maria del Mar Bonet, Joan Reig dels Pets, De Calaix, Obrint Pas, etc.) Molts pretextos per a una sola causa: LA PAU, més fràgil que mai en temps de crisi.
Coincidex també amb la campanya de recollida de material higiènic per a la CARAVANA SOLIDÀRIA AMB EL POBLE SAHRAUÍ que impulsa l’ACAPS cada any per aquestes dates.
Col·laborem-hi! Gràcies!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Més informació del concert-homentatge a Xirinacs

http://www.lluisbrunet.cat/xirinacspremsa/

A www.xirinacs.cat podràs aprofundir la vida i pensament d'un filòsof català, admirador de Llull, format en biologia, teologia, economia, antropologia, ... i amb acció política coherent amb la no-violenta.