dimarts, 25 de febrer del 2014

RESIDUS TECNOLÒGICS REUTILITZATS I ART QUE FA PENSAR


ENLLAÇ A L'ÀLBUM COMPLERT, CLICA AQUÍ

Els alumnes de l'optativa de Visual i plàstica de 4t d'ESO han realitzat obres artístiques aprofitant plaques d'ordinadors i altres estris informàtics, web cams, etc. Enhorabona per la creativitat que demostren i per aconseguir fer-nos pensar sobre on ens pot portar l'ús i l'obsolèscència dels aparells. 


"NO AMB EL MEU MÒBIL" Aprofitant l'al·legoria dels món glogalitzat i els mòbils, que curiosament coincideix amb el MWC concrés mundial de mòbils a BCN, i l'interrogant de cap a quin futur anem, volem fer ressó de l'acció de  Xarxa d'Entitats per la RD del Congo van comparèixer divendres passat, 21 de febrer, a la Comissió d'Acció Exterior, Unió Europea i Cooperació del Parlament per explicar els nuls resultats aconseguits en les gestions amb responsables del MWC, Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya per tal de crear un espai de reflexió i diàleg sobre la responsabilitat social de les empreses de telefonia mòbil  en l’explotació de recursos naturals. Llegiu el COMUNICAT DE PREMSA aquí.


diumenge, 23 de febrer del 2014

NECESSITEM MILLORAR EL NOSTRE ENTORN.

Necessitem millorar. 
ENLLAÇ A FOTOS PER MILLORAR
Perquè millor que netejar és no embrutir. 
Perquè millor que no embrutir és llençar els residus selectivament. 
Perquè millor que llençar els residus selectivament és  reduir la quantiat de residus, consumir amb responsabilitat i reutilitzar.
Comencem pel nostre institut.  
Un any més posem en marxa l' "AMBIENTÒMETRE". Esperem que els resultats millorin.

Reflexions: 
1: No és raonable tenir el pati net només de divendres a la tarda -que és quan es neteja-,  fins divendres a l'hora del pati. Si no l'embrutim, gaudirem més hores d'un ambient net. I ens estalviarem que un curs el netegi un dia a la setmana.
2. No és raonable que paguem per tenir unes aules i passadissos nets només a les nits i viure en espais bruts quan hi treballem de dia.dijous, 20 de febrer del 2014

DIES PRIMAVERALS D'HIVERN

Mireu com han florit el lliris blaus i els narcisos del jardí de l'institut.